Mentorsamtal 

Denna tjänst vänder sig till dig som funderar på eller redan har startat eget företag inom inredning- och stylingbranschen. Jag delar med mig av min kunskap, ger tips och goda råd. Kunskap som jag har skaffat mig under mina 10 år som egenföretagere i branschen.

Pris: 1 500 kr/samtal (1 tim)


STYLINGKONSULTATION INFÖR FÖRSÄLJNING AV BOSTAD
PRIS: vILLA 2250 KR (1,5 TIM)
PRIS: lÄGENHET 1750 KR (1 TIM)


Konsultation
Detta är vårt första möte och tillsammans går vi igenom dina/era önskemål och behov. Vi diskuterar olika alternativ och lösningar samt att jag presenterar mina olika tjänster, förklarar skillnaden mellan dem och föreslår vad jag tror skulle passa just er.
Väljer ni sedan att anlita Harmoni Inredning räknas priset för konsultationen in i den nya tjänsten.


Pris: 1 500 kr (1 tim hos kund)*

 

Inspirationsmöte

Även om du känner att du vill inreda efter egna idéer, vill jag rekommendera ett inspirationsmöte.
jag kommer då hem till dig i ditt hem och har ett möte där vi går igenom det eller de rum som ska inredas. lyssnar på dina idéer och fungerar som ett bollplank. Meningen är att du ska få en chans att se ditt hem med nya ögon. Du får sen tips om färgsättning, ljussättning, möblering, textilier eller vad som nu är aktuellt för rummet. Du får även praktiska tips om hur du bäst genomför arbetet.
jag har alltid med mig inspirationsmaterial i form av bilder och färgkartor vilket gör det lättare att beskriva olika idéer.

 

Pris: 4 000 kr
(2 tim hos kund samt tid för förberedelse inför vårt möte)*


 

Kollage

För att du bäst ska kunna minnas vad vi gemensamt har kommit fram till, och när som helst kunna plocka fram den känsla och den stil du vill inreda rummet i, ger jag dig ett förslag i form av ett enklare kollage. Där kan du se vilka färger, lampor, textilier, möbler m.m. som är tänkt att hjälpa till att skapa den stil och den atmosfär rummet ska inredas i. Kollaget blir en bra arbetsplan för hur du sen själv kan skapa ditt nya favoritrum.
 

Pris: från 6 000 kr/rum*

 

Kollage och inköpslista

Här ingår ett mer detaljerat kollage där du kan se exakt vilka färgnummer, tapeter, tyger, möbler och andra inredningsdetaljer som är tänkt samt en inköpslista. Listan gör det enkelt för dig att själv sköta inköpen för att sedan kunna skapa den miljö som du och din inredare har arbetat fram tillsammans.
 

Pris: från 7 500 kr/rum*

 

Projektledd inredning

Här ingår samtliga delar från de andra paketen, men jag genomför dessutom hela projektet och ser till att rummets utseende och känsla blir så som kollaget visar – eller efter ditt godkännande.
 

Pris: mot offert*

 

Offentlig miljö

Den offentliga miljön är mycket viktig då den ska signalera företagets image och varumärke. Redan i entrén ska vi visa vilka vi är och vad vi står för. Men förutom att miljön bör kommunicera väl med kunderna så ska den även få personalen att trivas och arbeta utan en massa störande moment. För att uppnå allt detta kan man behöva ta ett lite större grepp på planlösning och inredning, men ibland är allt som behövs ett litet ansiktslyft. Vad kan jag hjälpa er med?
 

Pris: Mot offert


*Avstånd utöver 3 mil (30 minuter) enkel resa debiteras extra, räknas från Harmoni Inrednings kontor i Knivsta.

OBS!
AVBOKNING SENARE ÄN 24 TIMMAR FÖRE BOKAT INSPIRATIONSMÖTE, KONSULTATION, STYLINGKONSULTATION OCH MENTORSAMTAL DEBITERAS 100% AV PRISET.